Föräldraträffen

Välkommen till årets föräldraträff och årsmöte i Föreningen Anonymous! Även i år ses vi på Båsenberga Hotell & Konferens, som ligger nära Vingåker och nås med tåg eller bil.

Fika serveras från kl. 15.00 på fredagen och sedan börjar programmet kl. 17.00.

Som vanligt är föräldrapresentationerna en viktig del av programmet på lördagen. Genom dem lär vi känna varandras barn och får en inblick i alla familjers särskilda situation. Presentationen kan gärna kompletteras med ett bildspel eller en filmsnutt. Ni kan till exempel berätta om det har hänt något särskilt under det senaste året eller dela med er av en resa ni gjort tillsammans.

Lördagen bjuder också på en föreläsnings- och samtalseftermiddag kring hur vi kan utveckla kommunikationen med våra barn. Maggan Carlsson, handledare på Stiftelsen JAG, har erfarenhet av att föreläsa om funktionsnedsatta barns delaktighet i familjelivet, samspel och kommunikation.

Söndagen inleds med information från föreningens ordförande om aktuella frågor och sedan håller vi föreningens årsmöte då vi bland annat går igenom verksamhetsberättelsen. Efter det kommer Ann Catrin Röjvik från Ågrenska stiftelsen och berättar om sin verksamhet och kommande familjevistelse för Anonymous  våren 2015.

Helgen avslutas med en gemensam lunch kl 12.00.

 Egenavgift för helgen

Egenavgiften för helgen är 450 kr per person inkl logi och helpension. Anmälan görs genom inbetalning av egenavgiften till föreningens bankgiro 5953-6375 senast den 1 mars 2014.
Skriv ert namn och adress på inbetalningen samt om ni önskar enkelrum eller dubbelrum. Finns det ytterligare önskemål angående kost el dyl. meddelas det till Diana Holmin via e-post: d_holmin@spray.se eller tel: 0301-433 55.

Medlemsavgift 2014

Medlemsavgiften är 250 kr och gäller per familj.
Medlemsavgift för 2014 betalas in på bankgiro 5953-6375 senast den 1 mars 2014. Båda avgifterna kan betalas ”i klump” vid samma tillfälle (dvs träff och medlemsavgift).

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.