För att kunna driva våra frågor behöver vi bli fler. Som medlem i föräldraföreningen Anonymous får du tillgång till träffar, stöd och vårt låsta facebookforum där du kan disutera med andra personer i liknande situation.

Föreningen består idag av ett hundratal familjer som träffas några gånger per år i trevlig miljö för föreläsningar, pratstunder och goda middagar. På träffarna och i föreningens facebookgrupp utbyter vi erfarenheter i alla frågor som rör våra barn: hjälpmedel, myndighetskontakter, pedagogik, assistans, syskonens situation med mera.

people-690547_1280

Om du tror att du tillhör den föräldragrupp föreningen främst riktar sig till och vill bli medlem i föreningen så är du varmt välkommen att kontakta oss på info@anonymous.se för att få veta mer.

daisy-75190_1280

Föreningen har sin ekonomiska grund i bidrag från landsting, fonder och stödmedlemmar. Stödmedlemmar är oftast närstående till medlemsfamiljen, men vem som helst är varmt välkommen att bli stödmedlem. Kontakta oss på info@anonymous.se om du vill bli stödmedlem.

Bli medlem i föräldraföreningen

Årsavgiften är 350:- för medlemmar. Avgiften sätts in på BG 5953-6375. Skriv namn och adress.

Bli stödmedlem

Årsavgiften är 200:- för stödmedlemmar. Avgiften sätts in på BG 5953-6375. Skriv namn och adress.

Kontakta oss om medlemskap

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din epost (obligatorisk)

    Ditt meddelande