Texter och ljud om familjer i vår förening

Funkismorsorna Lyssna på Lisa Idering och hennes vänner om vardagen för tre vanliga morsor, med ett gäng lite annorlunda och fantastiska barn! En pod, som inte utgår från någon empirisk forskning och som inte är särskilt faktabaserad, utan den utgår från känslor, svårigheter, utmaningar och roligheter med att vara förälder till barn med olika typer av funktionsvariationer.

Sällsynt utan diagnos – En artikel i Barnbladet av Matilda Henningsson. Om dottern Tora och familjens resa in i funkisvärlden utan diagnos.  

När barnets diagnos är ett mysterium En artikel i Föräldrakraft om Familjen Öster. Hur gör man för att hitta rätt vård och stöd om barnets diagnos är ett mysterium, ett olöst pussel?

En Annorlunda Svensson Familjen Svenssons Blogg om en pojke, numera diagnostiserad med Angelmans syndrom.

Pussegullan Malin Forsbergs blogg om sin dotter: När Gullan föddes räknades 10 fingrar och 10 tår snabbt in och därefter kom en stämpel med ett stort OK i baken. Det skulle ta några månader innan vi insåg att vår Gulla inte var som andra barn. Resan till att acceptera att hon inte heller kommer bli som andra pågår ännu”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Post comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.